VIP salónky díky kreditkám
Kraków John Paul II International Airport (KRK)
dnes vstup na LK cca v 12:30, docela plno, teplé jídlo lasagně nebo vegetariánské kari, pak salát s kousky masa (výborný) a nějaký kuskus nebo tak něco, něco zeleniny jako příloha, pak studený bufet šunka/klobáska/sýr, ovoce (jablka, hrušky, pomeranč, banány), asi 4 druhy tvrdého alkoholu víno primitivo a možná nějaké další, pivo a široký výběr nealka ve skle (žádný postmix), káva z automatu - jo a 2 druhy sladkého zákusku ke kafi (taky chutné) - poměr cena výkon bych tak řekl, že odpovídá ceně vstupu EP (50% sleva z ceny, kterou jsme teda nikde nenašel, ale věřím že existuje), při delším pobytu a dostatečné konzumaci se value for money zásadně vylepšuje ;-)
Tak v loungich v KRK, KTW, WRO by rozhodne nemel chybet vysoce kaloricky, ale hlavne lahodny "smalec".
Inu polske salonky mam stale radeji nez ty cesko-slovenske ...
P_P napsal(a):poměr cena výkon bych tak řekl, že odpovídá ceně vstupu EP (50% sleva z ceny, kterou jsme teda nikde nenašel, ale věřím že existuje), při delším pobytu a dostatečné konzumaci se value for money zásadně vylepšuje ;-)
V lednu mi EP za 50% placeného LK vstupu strhla 14.52 EUR (vstup jsem použil 30.12.) Cena je plošná pro všechny lounge, ale nevím, jestli je pro letošek zas o něco nezvyšovali.
Ahoj všichni, prosím jak to vypadá na T2 aktuálně. Má cenu si plánovat nedělení odpolední návštěvu lounge nebo bude plno? (vstupy na LK). Díky ;)
Deny napsal(a):Prosím zkušené, jaký salonek na Lounge Key na MRU?
Appka nabízí Amedee Maingard Lounge nebo Salon Nenuphar, tak nějak nevím, jestli je to jedno?
A potom ještě máme čas na přestupu ve Vídni, na T3, pokračujeme do Berlína, ještě nevím gate, asi teda Sky Lounge na volný vstup na Mastercard?
Díky moc, jsem po tom mauricijském rumu nějaká vygumovaná na velký přemejšlení :)
Tak po Amedee vyzkoušen i druhý salonek Salon Nenuphar (u gatu 19) a ten mohu doporučit jen tomu, kdo chce být v salonku sám. Jinak teda hrůza a zbytečně utracený vstup. Už na recepci dcérka neuměla zúčtovat vstup na kartu, takže po 10 minutách nás pustila do salonku jen tak, že to pak šéfová za námi přijde vyřídit. A bohužel přišla.
Salonek obrovský, ale úplně prázdný. Nabídka bídná, dopoledne jen studená kuchyň. Pivo v plechu Žíznivá liška, bílý rum neznámé značky nepitelný.
Jako plus snad jen, že nás u gatu vyhlašovali, že už bychom se mohli zvednout ze salonku a jít do letadla :) Salonek byl přímo naproti našeho gatu. A dcérka na recepci šla aktivně ke gatu jim nahlásit, že jsme v salonku. Celkem fajn služba :)
díky, my nakonec vybrali Amedee, ten po ránu nebyl špatný.
Jo a cestou tam jsme vyzkoušeli salonek Tegel v BER. Připadala jsem si tam jako v Praze v Erste.
V DOH jsme před rokem a něco byli v Al Maha Lounge, což je tam jediný salonek umožňující vstup na LK. Zkušenosti ze dvou návštěv - fronta na vstup na cca 15 minut, není si opravdu kam sednout. Obecně nabídka chudá, nějaké zákusky a drobné občerstvení, kafe a čaj, nealko pití, pivo jen Budweiser, víno. V našich časech (ráno a okolo půlnoci) žádné teplé jídlo ani tvrdý alkohol. Celkově za mě jeden z horších salonků, zejména díky obsazenosti a nabídce, ale když jiná volba není..
V KL jsme teď byli ve Sky Suite Lounge a je výborný. Dobré jídlo, něco i na objednávku přímo u kuchaře, alkohol jen u baru a sprchy k dispozici.
V Doha je teď nový terminál i nový lounge, nebyli jsme tam ještě, ale bylo mi řečeno, že je mnohem lepší a prostornější než ten původní.
Prosím, nějaké zkušenosti z LuxxLounge na letišti FRA? Budu tam mít přestup skoro 4 hodiny, přílet i odlet z T1, tak jestli má cenu použít vstup na LoungeKey. V aplikaci LK čtu, že se musí vyjít z transitního prostoru a projít imigračním. Předem děkuji za odpověď.
V té LuxxLoungi na T1 jsem nakonec podle varování ani nebyl. Slyšel jsem na ni jen kritiku.
Stálo mi zato přejít na T2, kde jsou na LK hned 3 lounges. Byl jsem tedy v Priority Lounge, kde byla nabídka takový lepší průměr, ale hlavně dobře vychlazenej Weißbier.
LuxxLounge je trochu retro salónek. Šli jsme se tam podívat jen ze zvědavosti v prosinci, měli jsme málo času před dalším letem a nevyčerpané vstupy na LoungeKey. Bylo to večer, společnost nám tam dělali jen dvě myšky, asi pomocnice pro úklid… K jídlu jen nádoba s párky, ale žádná příloha ani pečivo k nim. Dali jsme si panáka, tvrdého alkoholu tam bylo dostatek, asi jako jediné věci. Strávených 10 minut bylo asi maximum možného v tomto salónku. Na zpáteční cestě jsme zvolili Primeclass lounge na Terminálu 2, sice se tam musí vláčkem, ale za tu cestu to stojí. S barmanem a normálním jídlem...
Byl jsem vloni a šílený retro. Nemá smysl na to vyplacat loungekey.
firefly+ napsal(a):Prosím, nějaké zkušenosti z LuxxLounge na letišti FRA? Budu tam mít přestup skoro 4 hodiny, přílet i odlet z T1, tak jestli má cenu použít vstup na LoungeKey. V aplikaci LK čtu, že se musí vyjít z transitního prostoru a projít imigračním. Předem děkuji za odpověď.
Lukas Frank napsal(a):Od dneška nově otevřen zrekonstruovaný Mastercard salonek na T1 v Praze.
Osobně vyzkoušeno? Jakých změn to tam doznalo?